Laminaat vloer

Laminaat vloer

parket7

Vloerenhuysch Laminaat vloeren

Laminaat is één van de populairste vloersoorten van Nederland, je ziet en voelt een houten vloer maar profiteert van de voordelen van laminaat. Het laminaat dat vloerenhuysch aanbiedt is praktisch, onderhoudsvrij en slijtvast, zeer goed bestand tegen krassen en laat zich gemakkelijk reinigen. Hierdoor is het goed toepasbaar in uw woning en gaat het erg lang mee.

Het is ook zo praktisch voor een huishouden waar huisdieren of kinderen rondlopen. Dit zit hem vooral in de kwaliteit van het HDF ( High Density Fiberboard ) en de toplaag van laminaat.

de voordelen van een

Laminaat vloer

Grote variatie

Laminaat is verkrijgbaar in oneindig veel verschillende stijlen en kleuren. Wil je laminaat met een nét iets lichtere tint, of een meer natuurlijkere kleur? Dan zit jouw specifieke wens er gegarandeerd bij. Elke houtsoort kan perfect nagebootst worden waardoor veel verschillende houtsoorten te verkrijgen zijn.

Onderhoud en hygiëne

Het onderhoud van een laminaatvloer is zeer gemakkelijk en vraagt weinig van je tijd. Enkel regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende. Laminaat is zeer gemakkelijk vrij te houden van stof! Een gezonde en aangename leefomgeving is uitermate belangrijk.

Natuurgetrouw en betaalbaar

In de vloerenhuysch Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaat decors, In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR) genoemd, Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen.

Vloerverwarming

Laminaat is goed te combineren met vloerverwarming! Afhankelijk van het type dat je kiest, kun je verschillende soorten vloerverwarming installeren. Heb je geen vloerverwarming? Wil je vloerverwarming wel aanschaffen? Dat is geen probleem! Wij hebben de mensen die dat kunnen oplossen!

Voordelen van Laminaat vloer