PVC vloer

PVC vloer

Vloerenhuysch biedt alle mogelijke PVC vloeren aan.

Duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend, door al deze voordelen kunnen we ook wel zeggen dat de PVC vloer de toekomst is. Niet alleen bij bedrijven maar ook particulieren kiezen steeds vaker voor PVC vloeren.
De PVC vloeren zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Naast alle voordelen van de PVC vloeren is het assortiment ook heel breed.

Er is een keuze van verschillende bedrukkingen, zoals bijvoorbeeld een stoere betonlook, zandsteen, graniet en houtdessins in allerlei tinten.
Het assortiment dessins is de afgelopen jaren steeds groter en verfijnder geworden. De keuzevrijheid is enorm, bijna elke uitstraling is mogelijk.

Bij een PVC vloer zijn er 2 mogelijkheden om deze te leggen:
– met een klikverbinding
– verlijmen van de vloer op de ondervloer

Het voordeel van een PVC vloer is dat deze vaak niet geëgaliseerd hoeft te worden. dit is een flinke tijds- en geldbesparing!

de voordelen van een

PVC vloer

EIR (registered embossed)

Dit staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Je ziet de houtstructuur maar, profiteert van een pvc vloer.

Onderhoudsarm

De Vloerenhuysch PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Lange Levensduur

Met een Vloerenhuysch vloer bent u verzekerd van kwaliteit. U wilt natuurlijk zeker weten dat u dat juiste keuzes maakt wat betreft uw vloerkeuze.

Geschikt voor vloerverwarming

Ook heeft de PVC vloer een extra stukje comfort, de geluidsdemping. Niets is vervelender dan een gehorige vloer, niet alleen voor uzelf, maar ook voor de eventuele onderburen is dit een geweldige oplossing.

Aangename demping loopgeluid

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt. Een Vloerenhuysch PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste.

10Db geluidsreducerend


duurzaamheid

Legpatronen


vakkundige aanpak


Projectgeschikt


Waterbestendig

IMG-4751

Montage van de PVC vloer

Zelf een PVC vloer leggen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Onze gespecialiseerde installateurs willen dit graag voor u uit handen nemen . Dit heeft als voordeel dat u zeker weet dat uw vloer vakkundig is gemonteerd en u kunt genieten van een probleemloze vloer.