lamelparket-hout

lamelparket-hout

Vloerenhuysch Lamelparket/Hout

Een lamelparket zorgt door zijn meerlaagse opbouw bijvoorbeeld voor een zeer stabiele vloer met prettige akoestische eigenschappen. Afwerkingen met de beste oliën en droogmethodes zorgen voor een kwalitatieve en kleurechte afwerking.      

Hout leeft

Vaak hoor je dat een houten vloer pas mooi wordt nadat er jaren intensief op is geleefd. Wij vinden dat onzin. Een nieuwe parketvloer moet je aanspreken vanaf het eerste moment dat deze in je woning ligt. Dat de vloer door de jaren heen extra karakter krijgt is een mooie bijkomstigheid. Om deze reden hebben wij de Vloerenhuysch parket collectie samengesteld uit een diversiteit van kleuren en selecties.

Lamelparket

Warme uitstraling

Het grote voordeel van parket is de warme uitstraling dat het heeft. Warmte en leven in huis brengen kan dus zeker met parket, ook het aangename gevoel dat je hebt als je er met je blote voeten overheen loopt is voor velen iets dat door geen enkele soort vloerbedekking kan worden vervangen.

Duurzaam

Houten vloeren zijn erg duurzaam en zeker een goede investering voor de toekomst. Een prachtige eiken vloer gaat bijvoorbeeld lang mee, zelfs bij intensief gebruik zal de vloer weinig slijtage vertonen, mits de vloer correct onderhouden wordt.

Tijdloos

Doordat houten vloeren zo lang mee gaan, hebben deze vloeren ook een tijdloos karakter. Ze kunnen prachtig staan in een klassiek interieur, maar misstaan ook zeker niet in moderne en strakke inrichting. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan houtsoorten, verschillende kleuren en legpatronen is het geen probleem om de juiste vloer bij uw interieur te vinden.

Parket op vloerverwarming

Vaak wordt gedacht dat parket en vloerverwarming niet samengaan, maar Vloerenhuysch parket  bewijzen het tegendeel. Doordat de collectie bestaat uit lamelparket, zijn onze vloeren juist uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Lamelparket

Alle lamelparketten van de Vloerenhuysch collectie zijn kant-en-klaar afgewerkt voor jarenlang woonplezier. De vloeren zijn afgewerkt met een unieke ‘invisible’ ultra matte lak. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje, zijn zeer onderhoudsarm, maar zien er net zo mat uit als een geoliede vloer.

Kant en klaar

Lamelparket is bijna altijd kant en klaar geolied of gelakt en daardoor kan er na het leggen direct begonnen worden met verhuizen. Hierbij hoeft u geen rekening te houden met droogtijden die op kunnen zouden kunnen lopen tot twee weken.

Alle voordelen op een rijtje