Traprenovatie

Traprenovatie

trap1

Ontdek de voordelen van traprenovatie

De trap is een uniek onderdeel van je woning, juist daarom bieden wij een ruim aanbod in traprenovatie aan. Ben je op zoek naar een industriële strakke look of juist een romantische of luxe uitstraling? Bij de collectie die vloerenhuysch aanbiedt zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kies je zelf de materialen, kleuren en afwerking die aansluiten bij uw persoonlijke woonstijl. Uw trap, uw smaak!

Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie een offerte aan. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.

Traprenovatie

 1. Trede

 2. Wang bekleding

 3. L-kap

 4. U-Kap

 5. Kantenband

 6. Buitenwang bekleding d.m.v. wangpaneel

 7. stootbord

 8. Onderlat

 9. Vloerenhuysch PU voor uitvullen en verlijmen trede

 10. LED-armatuur onder neus van trede

 11. Uitlooptrede met aluminium strip

 12. Platte plint

 13. Uitlooptrede doorlopend

 14. Hoge plint

Traprenovatie voor een gesloten trap

Heeft jouw gesloten trap beschadigingen, krassen of slijtageplekken? Dan biedt een traprenovatie uitkomst. Bij vloerenhuysch vind je diverse tijdloze, karakteristieke en robuuste decoren om jouw trap in een nieuw jasje te steken. Zo sluit je trap altijd aan bij jouw eigen woonstijl.

Traprenovatie voor een open trap

Het wezenlijke verschil tussen een open en gesloten traprenovatie is het gebruik van een stootbord. Waar je bij een gesloten traprenovatie kunt kiezen voor een stootbord is dat niet mogelijk bij een open traprenovatie. Hoewel de trap vaak niet de aandacht krijgt die het verdiend, kun je er wel degelijk een statement mee maken in de ruimte waar de trap zich bevindt. Omdat de trap één van de meest gebruikte elementen in je woning is vertoont deze in verloop der tijd deukjes, slijtageplekken en kan het hout gaan scheuren. Een Vloerenhuysch traprenovatie kan dan uitkomst bieden.

Trapverlichting

Bij een traprenovatie met verlichting wordt er meestal gebruik gemaakt van LED verlichting onder de traptreden. Dit kunnen led strips zijn die volledig of gedeeltelijk de traptreden verlichten. Het voornaamste voordeel van Led trapverlichting is dat deze vorm van verlichting energiezuinig is.